Novo, hit u svetu a sada i kod nas u našem salonu More than beauty. Najnovija tehnologija u ocuvanju i lečenju vaše kože. Neinvazvnom metodom poboljšava kvalitet vaše kože, smanjuje upalu od akni i ublažava hiperpigmentacije . Takodje, LED Beauty mask se koristi i u anti-age tretmanima. Prepustite nama da se bezbolno brinemo o vašoj koži 🙂

Led Beauty maska je instrument koji koristi princip fotodinamicke terapije, aktivira duboko celije i potstice bolji metabolizam kože.

Kada svetlo absorbuje, koža energiju svetlosti pretvara u intracelularnu energiju. Opustaju e i ojacavaju mikrokrvni sudovi, i čini da se koža proizvodi fotodinamicku reakciju- enzimski povećavajući aktivnost katalize u ćeliji .
Fototretman od 7 boja LED Beauty mask
Crveno svetlo- Talasna dužina 630 nm, poznata kao svetlost biološke aktivnosti, može poboljšati sktivnost ćelija, ubrzani metabolizam da podstakne formiranje kolagena i elastina kože, popravlja oštećenu kožu i smanjuje pore.

Plavo svetlo- Talasna dužina 470nm, intubira baktericidno antiiflamatorni efekat zapaljenja. Za kratko vreme smnajuje upalu akni, brže zarastaju i i stvara kožu bez ožiljaka i fleka.

Zeleno svetlo- Talasna dužina 520nm, ublažava masnoću kože i uravnotežava vodu i masnoću u koži.

Žuto svetlo-590nm, poboljšava razmenu kiseonika u celijama. Dodatna energija za ćelije kože, čini razgradnju pigmenta, podstiče limfnu drenažu, omekšava grubu kožu, ublažava bore, crvenilo i imunitet kože.

Ljubičasto svetlo- frekvencija crvenog i plavog svetla. Kombinacija dve vrste fototerapije koji posebno dobar efekat i obnovu ima u tremanima sa aknama i lečenju ožiljaka nastalih od njih.

Cijanin-Postepeno poboljšavava ćelijsku energiju. Metabolizma ima znacajnu ulugu u tome.

Belo svetlo – Penetrira duboko u koži, ubrzava metabolizam kod aktivnih tkiva, ublažava fleke, poboljšava fine linije bora i koža dobija osvežavajući izgled..