Vakuum terapije

Anticelut vakuumom
Celulit ume da bude veoma uporan i mora da se napadne na svakom polju. Jedna od najdelotvornijih metoda je anticelulit masaža. Ova vrsta masaže osim što je delotvorna kod otklanjanja celulita, blagotvorno deluje i na poboljšanje cirkulacije i zatezanje kože.
Vakuum terapijom mehanički se “izvlači” celulit bliže površini kože i ubrzava vertikalna cirkulacija u tretiranom području. Time se znatno poboljšava dotok sveže krvi i kiseonika na oštećenim mestima, a posledica je bolja razmena materija na lokalnom nivou (u tretiranoj regiji), pa vezivno tkivo postaje još elastičnije. Povećanjem rastegljivosti vezivnog tkiva ubrzava se i protok limfe, pa se samim tim eliminiše i višak tečnosti i štetnih metabolita. Ovi procesi podstiču i sintezu kolagena i olakšavaju metabolizam masti. Za vreme postupka nema neželjenih ili neprijatnih efekata. Kod senzitivnijih osoba, u zavisnosti od tretiranog dela tela moguća je pojava blagih modrica koje se povlače nakon par dana. Tretman se radi bršljanovim uljem koje je dobro za borbu protiv celulita.

Brazlsko podizanje guze

Vacuum terapija

Najkritičniji delovi tela, kada je u pitanju opuštanje, svakako su zadnjica i grudi. Vežbanjem se oblik tela može u velikoj meri poboljšati, ali je za neke delove, veoma često potrebna i mala pomoć tretmana tela.Posebno ukoliko, kao i većina ostatka sveta, volite kako Brazilke izgledaju od pozadi.
Takozvana “Brazilska guza” nije nemoguća misija. Naprotiv, postoji veoma efikasan i potpuno bezbolan tretman koji se popularno naziva “brazilsko podizanje guze vakuumom”.Ovaj fantastični tretman podrazumeva primenu savremenog vakuum aparata koji povlači i podiže tkivo, pri čemu se tkivo i drenira, i podstiče se lokalna cirkulacija i ishrana kože. Pored podizanja tretiranog dela tela, poboljšava se i kvalitet kože i čvrstina potkožnog tkiva.Rezultati su vidljivi odmah, već nakon prvog tretmana. U ponudi imamo pakete od 5 I 10 tretmana.

.